דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות מושלמות עם הקפה

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להקציף את החלבונים במהירות בינונית עד לקבלת קצף רך, ולהוסיף בהדרגה את הסוכר. לאחר שהתקבל קצף יציב ומבריק להוסיף את אינסטנט פודינג הוניל, ולהקציף במהירות בינונית עד לאיחוד.
  • 2 על כל מלבן בצק למרוח שליש מהקצף, לגלגל לרולדה ולהקפיא למשך כ- 30 דקות.
  • 3 לפרוס כל פרוסה לעובי של 1.5-2 ס"מ, להשכיב את הפרוסות על נייר אפייה בתבנית ולשמור על מרווח בין עוגייה לעוגייה.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להזהבה קלה בלבד. לאחר צינון קצר לפזר את אבקת הסוכר מעל.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאת שפיצר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)199399
חלבונים (גרם)2.12 4.26
פחמימות (גרם)2857
מתוכן סוכרים (גרם)7.86 15.77
שומנים (גרם)8.65 17.35
מתוכם שומן רווי (גרם)5.01 10.05
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.03
נתרן (מ"ג)135.83272.52
מים (גרם)3.476.97
ויטמין B (מק"ג)30.8561.91
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.160.32
ויטמין B12 (מק"ג)00.01
סידן (מ"ג)0.340.69
ברזל (מ"ג)00.01
מגנזיום (מ"ג)0.440.87
זרחן (מ"ג)0.591.19
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)6.5913.22
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22.2% 5.4% 72.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.