דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים מסקרפונה
בדיוק מה שאתם צריכים לקינוח
  • 1 להקציף את כל מרכיבי הקצפת יחד עד לקבלת קצפת יפה ואוורירית.
  • 2 לטבול את הפתיבר בחלב ולסדר שכבה ראשונה בתבנית. חשוב לצופף אותם כמה שאפשר.
  • 3 להעביר 1/3 מהקצפת על שכבת הפתיבר וליישר. לסדר שכבה שנייה של ביסקוויטים טבולים בחלב, שוב ליישר 1/3 מהקצפת מעל, שוב שכבת פתיבר ושוב שכבת קצפת (ה- 1/3 האחרון).
  • 4 הכנת הגנאש: להמיס את השוקולד עם השמנת המתוקה בפולסים של 30 שניות במיקרוגל.
  • 5 למזוג מעל שכבת הקצפת את גנאש השוקולד, לפזר סוכריות צבעוניות או שוקולד מגורד (מה שאוהבים), להכניס למקרר למשך כשעה ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עוגה מתאימה.

שיטת ההכנה כוללת הקצפה. זמן ההכנה לא כולל את זמן השהיית העוגה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 43.8% 6% 50.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (0.78 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב