דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בצל סגול מוחמץ
בצל מוחמץ ביתי הכי טעים שיש
  • 1 מעקרים צנצנת זכוכית מתאימה ומייבשים.
  • 2 מקלפים את הבצלים הסוגלים, פורסים לרצועות דקות ומכניסים לצנצנת.
  • 3 מערבבים בכלי נפרד את החומץ, המייפל והמלח, ומוזגים אל תוך הצנצנת עם הבצל הסגול. ביתרת המקום בצנצנת (חצי מהצנצנת) מוזגים מים חמים (יחס של 1:1 בין המים לשאר המרכיבים).
  • 4 משאירים את הצנצנת פתוחה למשך כחצי שעה לצינון ולאחר מכן סוגרים עם המכסה.
  • 5 מכניסים את הצנצנת למקרר - הבצל מוכן כאשר הוא הופך לורוד וצבע המים משתנה (לוקח לזה משהו כמו 24-48 שעות). בצל סגול מוחמץ מתאים כתוספת לכל דבר כמעט ובמיוחד לסלטים וכריכים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשמור במקרר עד כשבועיים.

ציוד נדרש: צנצנת זכוכית מתאימה לחמוצים.

זמן ההכנה אינו כולל את זמן הכבישה. המרכיבים במתכון תלויים בצנצנת בה משתמשים ובנוסף לפי הטעם האישי. במקום חומץ היין לבן ניתן לעשות שימוש בחומץ תפוחים או בחומץ רגיל. במקום המייפל ניתן לעשות שימוש בסוכר חום, סילאן, דבש או סירופ אגבה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.3% 0.8% 5.9% 80%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב