מצרכים למתכון
24 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (24 סיגרים מתוקים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
סיגרים מתוקים נהדרים לאירוח
- 1 להמיס חמאה, להוסיף אליה: חלבה, אגוזים (ניתן להשתמש בכל סוג של אגוזים) ו- 2 כפות מים רותחים ולערבב טוב טוב.
- 2 לחלק כל עלה פילו ל- 4 חלקים (להשתמש כל פעם בעלה אחד ולסגור את החבילה. העלים נוטים להתייבש מהר מאוד).
- 3 על כל ריבוע להניח גליל קטן של עיסה ולגלגל בצורת סיגר.
- 4 לחמם שמן במחבת (לא רותח) ולטגן קלות משני הצדדים.
- 5 להניח בנייר סופג.
- 6 בסיר קטן להרתיח סוכר + 1.5 כוסות מים + מקל קינמון כעשרים דקות עד לקבלת מירקם סמיך במקצת. לערבב מדי פעם.
- 7 לסחוט מיץ לימון לסירופ ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות.
- 8 לטבול כל סיגר קודם בסירופ ולאחר מכן לגלגל אותו בקוקוס שיכוסה מכל צדדיו.
- 9 לשמור בכלי סגור.
- 10 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.2% |
32.5% |
6% |
59.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב