דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

140 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (140 עוגיות ביס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות סולת
  • 1 לערבב את הסולת, אבקת האפייה, סוכר הוניל, הקמח, השקדים הטחונים וכוס אחת של סוכר. להוסיף שמן וחלב (עד 1.5 כוסות חלב פושר) וללוש לבצק.
  • 2 לתת לבצק לנוח כרבע שעה.
  • 3 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 4 לקרוץ צורות רצויות ולאפות 15 דקות.
  • 5 לשים בסיר את כל חומרי הסירופ (2 כוסות סוכר, מים, מיץ לימון ומי זהר) ולבשל על אש בינונית כחצי שעה.
  • 6 לקרר את העוגיות ולטבול טבילה קצרה בסירופ.
  • 7 לשמור בכלי סגור.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול (הסירופ).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 12.8% 7.6% 79.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב