דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 17 גרם למנה\יחידה (כ- 45 עוגיות חלבה אפויות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות חלבה אפויות בתנור
עוגיות חלבה טעימות וקטנות
  • 1 מניחים בקערה גדולה את החמאה הרכה ומערבבים עד לקבלת חמאה חלקה. מוסיפים בהדרגתיות את הסוכר עד שכל הסוכר נבלע פנימה באחידות.
  • 2 משלבים בתערובת מחצית מהקמח ולאחר מכן מחצית מהטחינה. משלבים את שאר הקמח, את המלח, את הסודה לשתייה ואת תמצית הוניל. משלבים את שאר הטחינה הגולמית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 מכניסים את התערובת למקרר ומחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות. לאחר כ- 10 דקות לפחות, וכשהתנור מגיע לטמפרטורה הנכונה, מוציאים את הבלילה מהמקרר, מגלגלים לכדורים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 4 מפזרים מעל העוגיות את הקמח ואופים למשך כרבע שעה או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מניחים את העוגיות לצינון מלא לפני שנוגעים בהן - הן מתפרקות כשהן חמות!
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 32.7% 11.2% 56.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב