דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מעמולים
  • 1 מערבבים את הקמח, הסולת, 2 כפות אבקת הסוכר ואבקת האפייה.
  • 2 ממיסים את החמאה ומוסיפים לקמח.
  • 3 מערבבים את המים עם מי הורדים ומוסיפים לקמח.
  • 4 ללוש ולערבב לתערובת אחידה, לעטוף בניילון נצמד ולהשהות כשעה.
  • 5 לחתוך את התמרים והמשמש לחתיכות קטנות ולהשרות ביין.
  • 6 לקחת בידיים רטובות כדור קטן מהתערובת, לעשות גומה עם האצבע, למלא מעט מתערובת התמרים ולסגור לכדור.
  • 7 לצבוט כל מעמול במצבט בארבע הפינות ולשטח מעט.
  • 8 לשים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות כרבע שעה.
  • 9 להוציא מהתנור ולפזר מעל את אבקת הסוכר שנותרה.

אפשר למלא בכל פרי מיובש שרוצים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 18.9% 9% 71.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב