דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מקפא קיווי
עוגת קיווי קפואה
  • 1 טוחנים את הקיווי עם הסוכר ומיץ הלימון.
  • 2 מוסיפים את הג`לטין המומס ומערבבים.
  • 3 מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים לתערובת הפרי בתנועות עטיפה.
  • 4 מעבירים לכלי עם כל צורה אפשרית ומקפיאים ללילה.
  • 5 מוציאים את המקפא, הופכים על כלי הגשה ומקשטים כיד הדמיון.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין עם כל פרי אחר כמו מנגו, תותים וכדומה. מומלץ לקשט עם דובדבנים.

זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 38.3% 6.1% 50.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.75 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב