דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להניח עוף שלם מספר 1 או 2 במרכז תבנית גדולה.
  • 2 לפזר מסביבו (להימנע ממגע בעוף) שליש חבילה מלח גס בעובי של כ- 1.5ס"מ.
  • 3 להכניס לתנור 180 מעלות צלזיוס, לכ- 40דקות עד לקבלת צבע מוזהב, להפוך את העוף ולהכניס לכ- 40 דקות נוספות.
טיפ למתכון
אפשר לפזר תפוחי אדמה קטנים בקליפתם בין העוף למלח.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
מתכון עם מעט קלוריות לעוף. כמובן שאם רוצים מנה דיאטטית יש לאכול את החזה שהוא החלק עם הכי מעט שומן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 12.6% 87.4% 0%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב