מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
שילוב טעים של קדאיף וקצפת
- 1 לחמם במחבת את החמאה ולטגן את האגוזים, הסוכר והקדאיף (לערבב מדי פעם כדי שלא יישרף).
- 2 לאחר שמתקרר מעט לקחת רינגים עגולים, לסדר אותם על מגש, לשים כ- 3 כפות מהקדאיף בתוך הרינג ולהדק.
- 3 להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג והחלב.
- 4 למלא את הרינג בשמנת המוקצפת ולכסות בעוד שכבה של הקדאיף.
- 5 לטפטף כפית דבש על כל מנה לפי הטעם ולקשט בפירות כראות עיניכם.
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להכין גם סלסלות קדאיף (ראו תמונה שלישית).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.5% |
30.6% |
5.5% |
61.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב