דלג לתוכן העמוד

סרגל נגישות

 

|
מתכונים (6,615)
|
בכל האתר

נבט

שם באנגלית: Sprout. שמות נרדפים: נבט חיטה, נבט שעורה.

נבט, הלב של הדגן, עשיר בויטמינים ומינרלים. כמו כן, הנבטים מכילים הרבה אנזימים לאחר הליך ההנבטה.

אנזימים אלו מסייעים בתהליכים שונים בגופנו וחיוניים מאוד לכל התאים לשם קיומם.

את נבט החיטה לדוגמא ניתן להשיג אותו בתור אבקה, בעלת טעם מתוק ומתאים כתוסף פיזור מעל דגני בוקר, גרנולה ועוגיות.

חפש מוצרים ומאכלים שמכילים נבט.

דופק מטרה לאימון

מהו קצב פעימות הלב האידיאלי עבורכם?
כנסו למחשבון »
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
365 קלוריות
ספגטי עם ברוקולי וגבינה בולגרית
ספגטי דק וטעים בתוספת ברוקולי בריא וגבינה בולגרית מלוחה - ארוחת ערב קלה מאוד להכנה וטעימה שכל אחד יאהב