דלג לתוכן העמוד

סרגל נגישות

 

|
מתכונים (6,299)
|
בכל האתר

נבט

שם באנגלית: Sprout. שמות נרדפים: נבט חיטה, נבט שעורה.

נבט, הלב של הדגן, עשיר בויטמינים ומינרלים. כמו כן, הנבטים מכילים הרבה אנזימים לאחר הליך ההנבטה.

אנזימים אלו מסייעים בתהליכים שונים בגופנו וחיוניים מאוד לכל התאים לשם קיומם.

את נבט החיטה לדוגמא ניתן להשיג אותו בתור אבקה, בעלת טעם מתוק ומתאים כתוסף פיזור מעל דגני בוקר, גרנולה ועוגיות.

חפש מוצרים ומאכלים שמכילים נבט.

דופק מטרה לאימון

מהו קצב פעימות הלב האידיאלי עבורכם?
כנסו למחשבון »
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
251 קלוריות
פאי לימון ללא אפייה
פאי בטעם לימון עם תחתית פתיבר שוקולד וקצפת - פאי טעים וקל להכנה ללא אפייה כלל