נבט, הלב של הדגן, עשיר בויטמינים ומינרלים. כמו כן, הנבטים מכילים הרבה אנזימים לאחר הליך ההנבטה.
אנזימים אלו מסייעים בתהליכים שונים בגופנו וחיוניים מאוד לכל התאים לשם קיומם.
את נבט החיטה לדוגמא ניתן להשיג אותו בתור אבקה, בעלת טעם מתוק ומתאים כתוסף פיזור מעל דגני בוקר, גרנולה ועוגיות.
|
|
חפש מוצרים ומאכלים שמכילים נבט.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.