קינוח יפהפה, קל ופשוט ממכר צילום: שרון אונגר
1. לחתוך את בצק העלים באופן שבו תרצו להגיש אותו (אני חתכתי ל- 3 חלקים).
2. להניח את חתיכות הבצק על תבניות מרופדות בנייר אפייה ולחורר בעזרת מזלג לאורך כל הבצק (אפשר לפזר מעל מעט סוכר לבן).
3. לאפות את הבצק למשך כ- 10-15 דקות עד שהוא מזהיב ולקרר לחלוטין.
4. בינתיים להכין את הקרם: להקציף את כל המצרכים יחד עד לקבלת קצף עומד.
5. להניח את שכבת הבצק הראשונה, עליה למרוח שליש מכמות הקרם וכן הלאה (למראה יפה יותר מומלץ להכניס את הקרם אל שק זילוף ולזלף איך שאוהבים). טיפ שלי: מומלץ להקפיא את העוגה ורק לאחר מכן לפרוס אותה, להפשיר כ- 15 דקות ולפדר באבקת סוכר לפי הטעם (לא חובה).
6. מתקבלת עוגת קרמשניט קלה וממכרת!
7. בתיאבון