דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרמשניט מבצק עלים
קינוח יפהפה, קל ופשוט ממכר, צילום: שרון אונגר
  • 1 לחתוך את בצק העלים באופן שבו תרצו להגיש אותו (אני חתכתי ל- 3 חלקים).
  • 2 להניח את חתיכות הבצק על תבניות מרופדות בנייר אפייה ולחורר בעזרת מזלג לאורך כל הבצק (אפשר לפזר מעל מעט סוכר לבן).
  • 3 לאפות את הבצק בתנור בחום של 180 מעלות לכ- 10-15 דקות עד שהוא מזהיב ולקרר לחלוטין.
  • 4 בינתיים להכין את הקרם: להקציף את כל המצרכים יחד עד לקבלת קצף עומד.
  • 5 להניח את שכבת הבצק הראשונה, עליה למרוח שליש מכמות הקרם וכן הלאה (למראה יפה יותר מומלץ להכניס את הקרם אל שק זילוף ולזלף איך שאוהבים). טיפ שלי: מומלץ להקפיא את העוגה ורק לאחר מכן לפרוס אותה, להפשיר כ- 15 דקות ולפדר באבקת סוכר לפי הטעם (לא חובה).
  • 6 מתקבלת עוגת קרמשניט קלה וממכרת!
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 44.8% 5.8% 48.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב