מצרכים למתכון
75 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (70-80 עוגיות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגיות מרוקאיות פופולאריות וטעימות
- 1 מחממים את התנור מראש לחום של 160 מעלות.
- 2 מכניסים את כל המרכיבים לקערת המיקסר ומערבלים עם וו גיטרה למשך דקות בודדות עד לאיחוד כל המרכיבים.
- 3 מכניסים את העיסה אל שקית זילוף עם צנטר כוכב (אם משתמשים בשקית חד פעמית יש למלא כל פעם קצת מהתערובת כדי שלא תקרע בזמן הזילוף).
- 4 בעזרת שקית הזילוף מזלפים עוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לאפייה בתנור החם למשך כ- 20-25 דקות.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
במקום הנטורינה ניתן לעשות שימוש במרגרינה רגילה, מחמאה (מרגרינה בטעם חמאה) או חמאה.
ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה, שקית זילו עם צנטר כוכב.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.1% |
28.1% |
7.3% |
63.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב