דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ספוג ואננס
  • 1 במיקסר להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף אחיד ויציב.
  • 2 להוסיף סוכר וניל, אבקת אפייה, מיץ לימון, 2 כפות שמן וקמח ולערבב ידנית בתנועות קיפול.
  • 3 לשמן תבנית ולצקת את העיסה.
  • 4 לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות 50-60 דקות.
  • 5 לצנן.
  • 6 לבשל בסיר את השמנת המתוקה עד להרתחה, לחתוך את השוקולד לקוביות ולצקת את השמנת מעליו ולערבב. להניח לקירור.
  • 7 לסנן את האננס.
  • 8 לפרוס את העוגה לשניים ולהרטיב את העוגה בסירופ. להניח 3/4 מכמות האננס על העוגה החצויה ולהניח את החצי הנותר מעל.
  • 9 למרוח את כל העוגה בקרם השוקולד.
  • 10 להניח באמצע את הכמות הנותרת של האננס.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר פלא מספר 26.

אם רוצים אפשר לקשט את העוגה מעל בקרם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 19% 7.1% 73.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב