דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות ליצנים מבצק סוכר
  • 1 לשים בצק סוכר עד שמתרכך ומרדדים, על משטח מכוסה במעט קורנפלור, לעלה בעובי 1 ס"מ.
  • 2 מערבבים חלבון ואבקת סוכר עד קבלת נוזל די סמיך.
  • 3 מחלקים לקעריות קטנות ומוסיפים צבע מאכל כרצונכם לכל קערית. מערבבים עד שהרויאל נצבע. תמיד כדאי לשים קצת צבע בהתחלה ולהוסיף עוד בהדרגה עד קבלת הגוון הרצוי.
  • 4 אם הרויאל אייסינג יוצא נוזלי מדי, יש להוסיף אבקת סוכר עד למרקם הרצוי. לחילופין, אם סמיך מדי, להוסיף עוד קצת חלבון.
  • 5 איך נדע שהמרקם נכון? מזלפים פס דק. אם הוא נשאר ולא נוזל לצדדים, סימן שהמרקם נכון.
  • 6 איך מקשטים עוגיה? בעזרת שקית זילוף וצנתר עגול עם פתח קטן תוחמים את העוגיה ויוצרים מסגרת. נותנים להתייבש כרבע שעה. אחרי שהמסגרת התייבשה והתקשתה, מזלפים רויאל לתוך החלק הפנימי של העוגיה, ובעזרת קיסם מפזרים לכל הכיוונים.
  • 7 אחרי שגם זה התייבש, בערך שעה אבל עדיף יותר, אפשר לזלף מעל כל דבר שרוצים. ניתן לשחק עם הצבעים והתוצאה תמיד יפהפיה וקוצרת תשואות.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מערוך, חותכן בצורת ליצן, שקיות זילוף קטנות, צנטרים.

חשוב! רויאל אייסינג נוטה להתייבש באוויר ולכן יש להחזיקו בכלי עם מכסה סגור היטב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 0.5% 4.6% 94.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב