דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשים בצק סוכר עד שמתרכך ומרדדים, על משטח מכוסה במעט קורנפלור, לעלה בעובי 1 ס"מ.
  • 2 מערבבים חלבון ואבקת סוכר עד קבלת נוזל די סמיך.
  • 3 מחלקים לקעריות קטנות ומוסיפים צבע מאכל כרצונכם לכל קערית. מערבבים עד שהרויאל נצבע. תמיד כדאי לשים קצת צבע בהתחלה ולהוסיף עוד בהדרגה עד קבלת הגוון הרצוי.
  • 4 אם הרויאל אייסינג יוצא נוזלי מדי, יש להוסיף אבקת סוכר עד למרקם הרצוי. לחילופין, אם סמיך מדי, להוסיף עוד קצת חלבון.
  • 5 איך נדע שהמרקם נכון? מזלפים פס דק. אם הוא נשאר ולא נוזל לצדדים, סימן שהמרקם נכון.
  • 6 איך מקשטים עוגיה? בעזרת שקית זילוף וצנתר עגול עם פתח קטן תוחמים את העוגיה ויוצרים מסגרת. נותנים להתייבש כרבע שעה. אחרי שהמסגרת התייבשה והתקשתה, מזלפים רויאל לתוך החלק הפנימי של העוגיה, ובעזרת קיסם מפזרים לכל הכיוונים.
  • 7 אחרי שגם זה התייבש, בערך שעה אבל עדיף יותר, אפשר לזלף מעל כל דבר שרוצים. ניתן לשחק עם הצבעים והתוצאה תמיד יפהפיה וקוצרת תשואות.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מערוך, חותכן בצורת ליצן, שקיות זילוף קטנות, צנטרים.

חשוב! רויאל אייסינג נוטה להתייבש באוויר ולכן יש להחזיקו בכלי עם מכסה סגור היטב.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות דליה עבדת

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)113336
חלבונים (גרם)1.31 3.9
פחמימות (גרם)2780
מתוכן סוכרים (גרם)16.33 48.71
שומנים (גרם)0.15 0.46
מתוכם שומן רווי (גרם)0 0.01
נתרן (מ"ג)17.1551.15
מים (גרם)1.985.89
ויטמין B (מק"ג)19.658.46
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.04
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)00.01
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.090.26
ויטמין B12 (מק"ג)00.01
סידן (מ"ג)0.320.96
ברזל (מ"ג)0.010.02
מגנזיום (מ"ג)0.240.72
זרחן (מ"ג)0.330.98
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)3.9211.69
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 0.5% 4.6% 94.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה