דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 19 גרם למנה\יחידה (כ- 20 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות שקדים פרוסים
עוגיות שקדים פרוסים - מושלמות עם התה
  • 1 לבחוש חזק את החלבונים עם אבקת הסוכר, סוכר הוניל ותמצית השקדים.
  • 2 להוסיף את השקדים הפרוסים ולערבב.
  • 3 בעזרת כף להניח על נייר אפייה בתוך תבנית (עדיף במנג`טים), ולאפות בחום של 160 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד שמזהיב.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: כ- 20 מנג`טים קטנים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 40.4% 19% 30.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.81 (1.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב