מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה (כל מנה כ- 200 גרם)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
רעיון טוב אם נשארו לכם תמרים רכים
- 1 כשהתמר בשל ורך קליפתו מתקלפת בקלות - יש להוציא את החרצנים מהתמר ולקלף ככל האפשר.
- 2 להעביר למעבד מזון ולטחון למחית. אם המחית סמיכה מאוד אפשר להוסיף את המים (לא חובה).
- 3 להוסיף את מיץ הלימון ולבחוש.
- 4 אפשר לשמור בהקפאה. במחית אפשר להשתמש לסורבה, גלידות וכל מה שמתחשק לכם.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
יש להשתמש בתמרים צהובים - במצרכי המתכון מצוין תמרים מסוג מג`הול כדי שלמתכון יהיה מדד ערך תזונתי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8% |
0.2% |
2.2% |
89.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב