דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים שכבות ללא אפייה
עוגת פתיבר מושלמת ללא צורך באפייה
  • 1 להקציף בקערה שתי אינסטנט פודינג וניל, שתי שמנת מתוקה ושתי כוסות חלב (כמות זאת תחולק לשניים).
  • 2 בקערה שנייה להקציף אינסטנט פודינג שוקולד מריר בלגי (או בטעם שוקולד רגיל), שמנת מתוקה אחת וכוס חלב אחת.
  • 3 בקערה קטנה נוספת לערבב כוס חלב אחת עם חצי כפית תמצית וניל וחצי כפית תמצית רום (בקערה זאת טובלים את הביסקוויטים לפני שמניחים בתבנית).
  • 4 לטבול טבילה קצרה את הביסקוויטים בחלב עם התמציות ולסדר שכבה בתוך תבנית 24 עגולה (לשבור מעט את הביסקוויטים כשצריך).
  • 5 לשפוך את החלק הראשון של אינסטנט פודינג הוניל שהוקצף ושוב שכבת ביסקוויטים (טבילה קצרה בחלב).
  • 6 מעל להוסיף שכבת אינסטנט פודינג השוקולד, שכבת ביסקוויטים (טבילה קצרה בחלב) ולסיום את שכבת פודינג והניל שנותרה (החצי השני).
  • 7 בסיר קטן על הגז לחמם שמנת מתוקה אחת עד לרתיחה, לכבות את האש ולהוסיף שוקולד מריר, חצי כפית תמצית וניל וחצי כפית תמצית רום.
  • 8 לערבב היטב לעיסה חלקה ולשפוך על העוגה.
  • 9 לפזר מעל קוקוס טחון או אגוזים קצוצים (אפשר גם וגם), ולהכניס למקרר למספר שעות.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 24 עגולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 33.2% 7% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב