מצרכים למתכון
14 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (12-15 פרוסות (תלוי בגודל הפרוסה))
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אחד הלחמים הטעימים שתכינו
- 1 לערבב ידנית כ- 2 דקות את כל מצרכי הבצק מלבד הבירה השחורה עד לאיחוד ולמרקם רך. את הבירה השחורה להוסיף בהדרגה עד לקבלת עיסה רכה. אם והעיסה רכה מדי אפשר להוסיף עוד קמח עד לקבלת מרקם רך ונעים. להניח בצד למנוחה של כ- 10 דקות.
- 2 להעביר את הבצק אל תבנית מתכת מאורכת ומשומנת.
- 3 לפזר את שיבולת השועל מעל ולאפות בחום של 190 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית מתכת מאורכת (לא חד פעמית).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.3% |
13.2% |
11.5% |
70% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב