דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (12-15 פרוסות (תלוי בגודל הפרוסה))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם בירה שחורה מקמח מלא
אחד הלחמים הטעימים שתכינו
  • 1 לערבב את כל המצרכים מלבד הבירה השחורה, ספריי השמן לשימון התבנית ושיבולת השועל לציפוי (לערבב ידנית 2 דקות שהמצרכים יתאחדו למרקם רך).
  • 2 את הבירה השחורה להוסיף בהדרגה עד לקבלת עיסה רכה. אם והעיסה רכה מדי אפשר להוסיף עוד קמח עד לקבלת מרקם רך ונעים.
  • 3 להניח בצד למנוחה של כ- 10 דקות.
  • 4 להעביר את הבצק אל תבנית מתכת מאורכת ומשומנת.
  • 5 לפזר את שיבולת השועל מעל ולאפות בחום של 190 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מתכת מאורכת (לא חד פעמית).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 13.1% 11.5% 70.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב