מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגה דלת סוכר ועם גבינות רזות
- 1 בקערה אחת לערבב היטב חצי מכל גביע גבינה, אינסטנט פודינג וניל, רבע כוס חלב וכפית סוכר.
- 2 בקערה שנייה לערבב היטב חצי מכל גביע גבינה ביחד עם אינסטנט פודינג שוקולד, רבע כוס חלב וכפית סוכר.
- 3 בקערה שלישית לערבב כוס חלב עם כפית תמצית וניל וכפית תמצית רום (לא לוותר - מוסיף המון).
- 4 לטבול את הביסקוויטים בחלב (בקערה השלישית) ולסדר בתבנית מלבנית בינונית. להוסיף חצי מבלילת הוניל (הקערה הראשונה), שוב להוסיף ביסקוויטים, להוסיף חצי מבלילת השוקולד (הקערה השנייה), שוב ביסקוויטים וכך הלאה. לסיים עם בלילה מסוימת שבוחרים ולפזר את התוספת שרוצים (אפשר גם שוקולד (גם ללא סוכר) או כל תוספת אחרת שאוהבים).
- 5 לכסות עם נייר כסף או ניילון נצמד ולהכניס למקרר לכמה שעות.
- 6 בתיאבון
- הערות:
- 1 הבלילה שמורחים היא לא כמו הבלילות עם תוספת הקצפת. היא תצא דקה יותר אבל לאחר כמה שעות במקרר הטעם משגע! המטרה כאן להשיג עוגת ביסקוויטים שקלה בקלוריות וטעימה עד מאוד!
- 2 יש אפשרות לוותר על כמה שכבות של ביסקוויטים, לשים רק בתחתית מעל קרם ושוב ביסקוויטים וקרם וזהו!
ציוד נדרש: תבנית מלבנית בינונית.
זמן ההכנה כולל את זמן קירור העוגה. ניתן לשחק את צבעי הפתיבר (250 גרם בטעם שוקולד ו- 250 גרם בטעם וניל). אפשר להשתמש בביסקוויטים ללא סוכר לסוכרתיים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.3% |
13.4% |
13.3% |
73% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב