דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסופגניות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סופגניות טבעוניות אפויות
חנוכה טבעוני שמח!
  • 1 שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח, ומפעילים אותו במהירות איטית.
  • 2 מוסיפים את השמן, המים ותמצית הוניל, ומערבלים כ- 10 דקות במהירות איטית-בינונית עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3 מוסיפים את שמן הקוקוס, כפית אחר כפית, עד שנבלע כולו בבצק ולשים עוד כ- 2 דקות עד לקבלת בצק חלק.
  • 4 מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון או במגבת לחה ומתפיחים כשעה להכפלת הנפח.
  • 5 מניחים את הבצק על נייר אפייה, מחלקים אותו לחלקים במשקל 60 גרם כל אחד ומגלגלים כל חלק לכדור. מניחים את הכדורים במרווחים על תבניות מרופדות בנייר אפייה.
  • 6 מכסים בניילון או במגבת לחה ומתפיחים 30-45 דקות להכפלת הנפח.
  • 7 אופים את הסופגניות הטבעוניות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד להזהבה קלה. מצננים כ- 5 דקות.
  • 8 מחדירים לכל סופגניה כ- 1/2 כפית ריבה בעזרת מזרק או שקית זילוף וזורים אבקת סוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 10.8% 9.7% 79.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב