דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

אתיופי

המטבח האתיופי, המתאים עצמו לתנאי האקלים המדבריים באתיופיה, מספק לנו אוכל אשר מיועד אך ורק ליום הבישול עצמו. האוכל האתיופי הוא ססגוני ורווי תבלינים כמו כמון, פלפל אדום חריף, בזיליקום, זנגביל (ג`ינג`ר) ועוד. כמו כן, האוכל האתיופי מזין ביותר ותורום לתזונה נכונה ובריאה, בשל ערכיו התזונתיים הגבוהים וידוע בטעמו החריף. המטבח האתיופי עושה שימוש רב בירקות, דגנים ומעט בשר בקר וכבש. מאכלים אתיופיים נפוצים הם האינג`ירה – לחם ספוגי מדגן אתיופי מיוחד, נזיד עוף עם פלפלים אדומים חריפים וחמין אתיופי - מארק.