השעורה היא צמח ממשפחת הדגניים, בעל כ-30 מינים וסוגים. בנוסף, משמשת השעורה כמאכל לבני אדם, לבהמות ובעלי חיים ומהווה מרכיב חשוב בתעשיית הבירה.
השעורה נמנית בין שבעת המינים ובישראל היא נאכלת כגריסים או מתווספת כתוסף בצורת קמח על לחמים, שכן רמת הגלוטן בקמח שעורה קטן מאוד ולכן לא מקובל לייצר ממנו לחמים.
|
|
חפש מוצרים ומאכלים שמכילים שעורה.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.