דלג לתוכן העמוד

סרגל נגישות

 

|
מתכונים (6,619)
|
בכל האתר

שעורה

שם באנגלית: Barley.

השעורה היא צמח ממשפחת הדגניים, בעל כ-30 מינים וסוגים. בנוסף, משמשת השעורה כמאכל לבני אדם, לבהמות ובעלי חיים ומהווה מרכיב חשוב בתעשיית הבירה.

השעורה נמנית בין שבעת המינים ובישראל היא נאכלת כגריסים או מתווספת כתוסף בצורת קמח על לחמים, שכן רמת הגלוטן בקמח שעורה קטן מאוד ולכן לא מקובל לייצר ממנו לחמים.

חפש מוצרים ומאכלים שמכילים שעורה.

ניהול ספר מתכונים

נכון שתמיד חלמתם על ספר מתכונים משלכם?
לספר המתכונים שלי »
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
365 קלוריות
ספגטי עם ברוקולי וגבינה בולגרית
ספגטי דק וטעים בתוספת ברוקולי בריא וגבינה בולגרית מלוחה - ארוחת ערב קלה מאוד להכנה וטעימה שכל אחד יאהב