לקמח הסויה, העשיר בחלבונים, ויטמינים ומינרלים, יש יתרון חשוב מאוד בעיקר לחולי מחלת הצליאק – אינו מכיל גלוטן.
קמח זה, הנטחן מפולי סויה קלויים, משמש לאפיית לחמים ודברי מאפה וכמו כן, ניתן להוסיפו לקמח חיטה רגיל, בכדי לעלות את רמת החלבון ואת הערכים התזונתיים באותו מאפה ספציפי.
|
|
חפש מוצרים ומאכלים שמכילים קמח סויה.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.