שיבולת השועל היא דגן הקרוי בנוסף "קוואקר", אשר צורכים אותו רבות בארוחות הבוקר/גרנולה והוא נחשב לדגן בריא וחיוני מאוד לגוף האדם.
לשיבולת השועל יש ערך תזונתי גבוה וערך קלורי נמוך.
כמו כן, שיבולת השועל מסייעת ותורמת רבות לתפקוד מערכת העיכול, מעניקה תחושת שובע ותורמת להורדת רמת הכולסטרול והסוכר בדם.
|
|
חפש מוצרים ומאכלים שמכילים שיבולת שועל.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.