מולסה הינה תרכיז נוזלי סמיך המופקת מתהליך זיקוק ועיבוד הסוכר.
מכאן ניתן להסיק כי מולסה היא מתוקה ולכן משתמשים בה בכדי להמתיק עוגות, עוגיות ואף משקאות חמים כתחליף לסוכר.
בנוסף, מולסה עשירה במינרלים (סידן, ברזל) ובויטמינים (בעיקר מקבוצת ויטמיני B).
כמו כן, צריכה גדולה של מולסה עלולה לגרום לשילשול.
|
|
חפש מוצרים ומאכלים שמכילים מולסה.
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.