דלג לתוכן העמוד

סרגל נגישות

 

|
מתכונים (6,352)
|
בכל האתר

נייר סופג

נייר סופג הוא נייר שעליו מניחים בדרך כלל מאכלים לאחר טיגון, על מנת שהוא יספוג את השמן העודף שיצטבר במאכל המטוגן.
שם באנגלית: Paper towels. שמות נרדפים: נייר מגבת, נייר מגבות, נייר לספיגת שמן.

מדובר בנייר שיכול לחסוך לנו הרבה קלוריות ושומנים מיותרים. לכן, אנו ממליצים בכל פעם שאתם מטגנים - תספגו את השמן העודף.
דוגמאות למאכלים מטוגנים שמומלץ לספוג מהם את השמן לאחר הטיגון - צ'יפס, שניצלים, דגים מטוגנים וקציצות בשר.
טיפ קטן - כשאתם סופגים את השמן תנסו ללחוץ מעט עם הנייר על המאכל ותראו כמה שמן עלול להיפלט (כמובן לא מומלץ לייבש את המאכל לגמרי).

חפש מוצרים ומאכלים שמכילים נייר סופג.

אוכל דיאטטי

אתם בדיאטה? לא צריך לאכול כל היום כרוב!
לאוכל דיאטטי »
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
301 קלוריות
חזה עוף בחלב קוקוס וקארי
ארוחה נפלאה המשלבת את טעם חלב הקוקוס עם טעם הקארי - תבשיל נפלא על אורז לבן חם מהסיר