דלג לתוכן העמוד

סרגל נגישות

 

|
מתכונים (6,689)
|
בכל האתר

נייר סופג

נייר סופג הוא נייר שעליו מניחים בדרך כלל מאכלים לאחר טיגון, על מנת שהוא יספוג את השמן העודף שיצטבר במאכל המטוגן.
שם באנגלית: Paper towels. שמות נרדפים: נייר מגבת, נייר מגבות, נייר לספיגת שמן.

מדובר בנייר שיכול לחסוך לנו הרבה קלוריות ושומנים מיותרים. לכן, אנו ממליצים בכל פעם שאתם מטגנים - תספגו את השמן העודף.
דוגמאות למאכלים מטוגנים שמומלץ לספוג מהם את השמן לאחר הטיגון - צ'יפס, שניצלים, דגים מטוגנים וקציצות בשר.
טיפ קטן - כשאתם סופגים את השמן תנסו ללחוץ מעט עם הנייר על המאכל ותראו כמה שמן עלול להיפלט (כמובן לא מומלץ לייבש את המאכל לגמרי).

אוכל דיאטטי

אתם בדיאטה? לא צריך לאכול כל היום כרוב!
לאוכל דיאטטי »
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
555 קלוריות
בראוניז דאבל שוקולד פקאן
בראוניז שוקולד חלבי ביתי עם אגוזי פקאן קצוצים עם נגיעות טעם קפה ושוקולד צ`יפס