דלג לתוכן העמוד

סרגל נגישות

 

|
מתכונים (6,689)
|
בכל האתר

רידוד

רידוד היא אותה הפעולה שעושים כשמכינים בצק לאפייה. לאחר שהבצק תופח ורוצים להשתמש בו לעוגיות, רולדות, פסטות ועוד, מבצעים את פעולת הרידוד של הבצק.
שם באנגלית: Flattening. שמות נרדפים: לרדד.

ניתן לרדד את הבצק לכמה רמות של עובי, כשבעת הפעולה יש להיזהר שלא לקרוע את הבצק - ככל שהוא דק יותר, כך סיכויו להיקרע גבוהים יותר.
את הרידוד מבצעים בעזרת מערוך עשוי עץ, אך כיום ניתן לרדד את הבצק בעזרת מכשיר רידוד חשמלי.

שריפת קלוריות

הידעתם? גם בשינה אתם שורפים קלוריות!
כנסו למחשבון »
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
555 קלוריות
בראוניז דאבל שוקולד פקאן
בראוניז שוקולד חלבי ביתי עם אגוזי פקאן קצוצים עם נגיעות טעם קפה ושוקולד צ`יפס