דלג לתוכן העמוד

סרגל נגישות

 

|
מתכונים (6,698)
|
בכל האתר

פונדו

פונדו הוא מאכל שנפוץ מאוד בשוויץ. הפונדו יכול להיות מוגש עם גבינה, בשר, שוקולד ועוד. מדובר על כלי הדומה לסיר, בו מבשלים את הפונדו הנוזלי, ממנו טובלים את המאכל העיקרי בעזרת מזלגות ארוכים.
שם באנגלית: Fondue.

פונדו נפוץ ביותר הוא פונדו הגבינה שטובלים בלחם. פונדו נוסף שנהיה מקובל בישראל הוא פונדו שוקולד, בו נוהגים לטבול את חטיף המרשמלו ופירות טריים.
הפונדו מוגש על השולחן כשנר ממשיך להעניק לו חום בתחתית הסיר.

אוכל דיאטטי

אתם בדיאטה? לא צריך לאכול כל היום כרוב!
לאוכל דיאטטי »
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
178 קלוריות
מרק אפונה עם עדשים כתומות וירקות
מרק אפונה יבשה וירוקה בתוספת עדשים כתומות, תפוח אדמה וגזר - מרק נהדר שמתאים גם לטבעוניים