דלג לתוכן העמוד

סרגל נגישות

 

|
מתכונים (6,698)
|
בכל האתר

סגירת בשר

סגירת בשר היא אטימת הבשר (צלייה) בחום גבוה למשך זמן קצר יחסית.
שם באנגלית: Closing Meat. שמות נרדפים: סגירת בשרים.

פעולת סגירת בשר נועדה על מנת לשמור על עסיסיותו ושלא יאבד מנוזליו בהמשך הבישול.
יש הטוענים כי מהלך זה אינו נכון והדעות הן חלוקות.

שריפת קלוריות

הידעתם? גם בשינה אתם שורפים קלוריות!
כנסו למחשבון »
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
178 קלוריות
מרק אפונה עם עדשים כתומות וירקות
מרק אפונה יבשה וירוקה בתוספת עדשים כתומות, תפוח אדמה וגזר - מרק נהדר שמתאים גם לטבעוניים