דלג לתוכן העמוד

סרגל נגישות

 

|
מתכונים (6,352)
|
בכל האתר

סגירת בשר

סגירת בשר היא אטימת הבשר (צלייה) בחום גבוה למשך זמן קצר יחסית.
שם באנגלית: Closing Meat. שמות נרדפים: סגירת בשרים.

פעולת סגירת בשר נועדה על מנת לשמור על עסיסיותו ושלא יאבד מנוזליו בהמשך הבישול.
יש הטוענים כי מהלך זה אינו נכון והדעות הן חלוקות.

שריפת קלוריות

הידעתם? גם בשינה אתם שורפים קלוריות!
כנסו למחשבון »
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
301 קלוריות
חזה עוף בחלב קוקוס וקארי
ארוחה נפלאה המשלבת את טעם חלב הקוקוס עם טעם הקארי - תבשיל נפלא על אורז לבן חם מהסיר