דלג לתוכן העמוד

סרגל נגישות

 

|
מתכונים (6,352)
|
בכל האתר

ניפוי

ניפוי היא הפעולה שמבצעים כשבוררים את המוצר (בדרך כלל קמח).
שם באנגלית: Sifting. שמות נרדפים: ניפוי קמח.

כשמבצעים ניפוי קמח, עושים זאת דרך מסננת וזאת על מנת למנוע היווצרות גושים ולסלק חרקים.
לאחר הניפוי מתקבל קמח אחיד וחלק המוכן להכנת בצק.

ניהול ספר מתכונים

נכון שתמיד חלמתם על ספר מתכונים משלכם?
לספר המתכונים שלי »
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
301 קלוריות
חזה עוף בחלב קוקוס וקארי
ארוחה נפלאה המשלבת את טעם חלב הקוקוס עם טעם הקארי - תבשיל נפלא על אורז לבן חם מהסיר