דלג לתוכן העמוד

סרגל נגישות

 

|
מתכונים (6,698)
|
בכל האתר

ניפוי

ניפוי היא הפעולה שמבצעים כשבוררים את המוצר (בדרך כלל קמח).
שם באנגלית: Sifting. שמות נרדפים: ניפוי קמח.

כשמבצעים ניפוי קמח, עושים זאת דרך מסננת וזאת על מנת למנוע היווצרות גושים ולסלק חרקים.
לאחר הניפוי מתקבל קמח אחיד וחלק המוכן להכנת בצק.

ניהול ספר מתכונים

נכון שתמיד חלמתם על ספר מתכונים משלכם?
לספר המתכונים שלי »
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
178 קלוריות
מרק אפונה עם עדשים כתומות וירקות
מרק אפונה יבשה וירוקה בתוספת עדשים כתומות, תפוח אדמה וגזר - מרק נהדר שמתאים גם לטבעוניים