דלג לתוכן העמוד

סרגל נגישות

 

|
מתכונים (6,698)
|
בכל האתר

ווק

ווק הוא מחבת עם תחתית עמוקה וקעורה. הווק משמשת להכנת נודלס, מוקפצים למיניהם ועוד מאכלים מהמטבח הסיני.
שם באנגלית: Wok. שמות נרדפים: מחבת ווק.

בדרך כלל נהוג לבשל עם הווק על להבת אש גבוהה. הווק מתחמם יחסית מהר וכך גם מתקרר כשמכבים את האש.
כלי הווק נוח להקפצת מאכלים.

שריפת קלוריות

הידעתם? גם בשינה אתם שורפים קלוריות!
כנסו למחשבון »
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
178 קלוריות
מרק אפונה עם עדשים כתומות וירקות
מרק אפונה יבשה וירוקה בתוספת עדשים כתומות, תפוח אדמה וגזר - מרק נהדר שמתאים גם לטבעוניים