דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 303 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כוסות ההגשה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סחלב שוקולד-וניל מיוחד וטעים
סחלב מיוחד בטעם שוקולד-וניל
  • 1 מרתיחים בקלחת אחת את החלב וכשהוא הגיע לרתיחה מוסיפים את הסוכר, סוכר הוניל, תערובת קורנפלור (עם המים), תמצית הוניל ומי הורדים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת סמיכה, מורידים מהאש וטוחנים בעזרת בלנדר מוט לקבלת מרקם חלק.
  • 2 מרתיחים בקלחת נוספת את השמנת, וכשהיא הגיעה לרתיחה מוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים היטב עד להמסה וקבלת תערובת שוקולדית סמיכה. טוחנים בעזרת בלנדר מוט לקבלת תערובת חלקה.
  • 3 הרכבת הקינוח: ממלאים 1/3 מכוס ההגשה בתערובת השוקולד, מפזרים מעל שקדים טחונים, מוזגים ל- 2/3 הכוס שנותרו את סחלב הוניל ומפזרים מעל קוקוס ובוטנים טחונים.
  • 4 מגישים ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: בלנדר מוט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 49.5% 10.8% 37.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.02 (1.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב