דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חטיפי גרנולה עם שוקולד
חטיף גרנולה טעים שאפשר לקחת לעבודה
  • 1 מערבבים את כל החומרים היבשים - שיבולת שועל, פצפוצי אורז, קוקוס, קמח מלא מנופה, אבקת אפייה וקליפות תפוז מסוכרות.
  • 2 מוסיפים לקערת היבשים שמן קנולה, דבש, סוכר חום ותמצית וניל.
  • 3 מערבבים הכל ביחד בקערה ומשטחים על נייר אפייה בתבנית אלומיניום בינונית (22X22 ס"מ).
  • 4 מחממים תנור ל- 170 מעלות.
  • 5 אופים כ- 15-20 דקות לקבלת מרקם רך ועד להזהבה.
  • 6 מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
  • 7 הכנת קרם השוקולד - מרתיחים שמנת מתוקה, שופכים על השוקולד, נותנים לתערובת לעמוד 2-3 דקות ומערבבים עד לקבלת קרם שוקולד.
  • 8 חותכים את מאפה הגרנולה לריבועים בגודל הרצוי וטובלים כל חתיכה בחציה בשוקולד מריר מומס.
  • 9 מניחים על נייר אפייה (כשהצד שלא טבול בשוקולד מונח כלפי מטה) עד להתקררות מלאה ומשם למקרר בקופסא אטומה לחלוטין.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 22X22 ס"מ (תבנית אלומיניום בינונית).

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. הערך התזונתי לא כולל את קליפות התפוז המסוכרות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 35.6% 6.6% 54.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב