מצרכים למתכון
320 גרם לכל המתכון
- דג פרידה - 2 פילה - סה"כ (200 גרם)
- פסטו - 4 כפות - סה"כ (80 גרם)
- שמן זית - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קל להכנה וטעים
- 1 מחממים מחבת על אש בינונית.
- 2 מניחים את הדג בקערה ומעסים אותו בשמן הזית.
- 3 מניחים את הדג במחבת החמה כשהצד של העור פונה כלפי מטה.
- 4 בינתיים מורחים את הצד העליון בפסטו (כ- 2 כפות לפילה).
- 5 מכסים ומבשלים כ- 10 דקות עד שהדג משנה את צבעו ללבן (גם באמצע - אפשר לבדוק עם סכין). אגב, אם משתמשים בפסטו סמיך שהוא על בסיס אגוזים (ראו מתכון שלי מצד שמאל לאופן ההכנה) אז כאשר מטגנים אותו יוצאים פירורים קריספים וטעימים מה שאומר שכדאי לשים קצת גם במחבת מסביב לדג ולאחר מכן לפזר על הדג!
- 6 מעבירים לצלחת ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ממרח הפסטו צריך להיות ממש סמיך ועדיף עם הרבה אגוזים (עדיף גם ללא גבינה).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
49% |
45.6% |
5.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב