דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גרעיני דלעת קלויים
גרעיני דלעת בהכנה ביתית
  • 1 לערבב היטב את המים עם הקמח והמלח בקערה עמוקה.
  • 2 שופכים את גרעיני הדלעת לקערה ומערבבים היטב לספיגת טעמים.
  • 3 לייבש את הגרעינים במתקן ייבוש למשך יומיים.
  • 4 בזמן הייבוש צריך לערבב את הגרעינים וניתן לפזר עוד מלח עליהם.
  • 5 כשהגרעינים מתייבשים, להכניס לתנור או טוסטר אובן לקלייה ב- 200-250 מעלות צלזיוס ולערבב במשך כל הקלייה.
  • 6 שיטה נוספת ומומלצת יותר להכנת גרעיני הדלעת - במחבת נירוסטה (לא טפלון) תוך כדי ערבוב תמידי.
  • 7 זהירות - לא תוכלו להפסיק לפצח!

מנה אחת = כ- 50 גרם. זמן הקלייה עשוי להשתנות מתנור לתנור. זמן ההכנה לא כולל את זמן הייבוש של גרעיני הדלעת. במידה ורוצים להכין בפסח - להשתמש בקמח מצה במקום קמח רגיל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 20.3% 19.9% 59.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב