מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה וכמות היחידות)
- מים - 2 כוסות - סה"כ (480 מ"ל)
- חומץ 5% - 2 כוסות - סה"כ (480 מ"ל)
- סוכר - 2 כפות שטוחות
- מלח - כף שטוחה
- עלי דפנה - 10 עלים
- פלפלים צבעוניים קטנים - 2 מגשים קטנים
- פלפל אנגלי שלם - כף אחת
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תמיד טוב שיש במקרר
- 1 להרתיח את המים והחומץ, להוסיף את כל התבלינים ולתבל עוד לפי הטעם.
- 2 כשהמים רותחים, להוסיף את הפלפלים ולבשל כ- 2 דקות.
- 3 לכסות את הסיר, לכבות את הלהבה ולהניח להתקרר בתוך הסיר.
- 4 להעביר בעדינות לצנצנת נקייה ולאחסן במקרר.
- 5 בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הפלפלים הצבעוניים הקטנים והפלפל האנגלי השלם.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2% |
0.6% |
0.6% |
96.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב