דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רולדת קקאו, פתיבר וקוקוס
מעדן לחובבי טעם הקוקוס
  • 1 הכנת שכבת השוקולד: בסיר על אש בינונית להמיס את המים, אבקת הקקאו והסוכר. לאחר שהכל נמס להוסיף את העוגיות הטחונות ולערבב היטב.
  • 2 הכנת שכבת הקוקוס: במיקסר עם וו גיטרה לערבב את הנטורינה, אבקת הסוכר והקוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 לשמן את המערוך היטב ולשטח על נייר אפייה את תערובת השוקולד כגודל נייר האפייה (את הפינות הפחות יפות לחתוך בעזרת גלגלת ולהניח בצד).
  • 4 לשטח את תערובת הקוקוס מעל שכבת השוקולד, לחצות לשני מלבנים שווים, לגלגל בזהירות לצורת רולדה ולהקפיא כ- 20 דקות לפחות. לפני ההגשה לחתוך בעזרת סכין חדה ולשמור בהקפאה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: נייר אפייה, גלגלת חיתוך.

זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 24.3% 4.2% 68.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב