דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (כ- 25 לחמניות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לחמניות במילוי גבינה
  • 1 להניח בקערה גדולה (הבצק תופח מהר מאוד) קמח, שמרים, סוכר וכף מלח ולערבב.
  • 2 להוסיף 6 כפות שמן זית ומים ולערבב ביד. הבצק יוצא דביק. אם מרגישים שהבצק יבש להוסיף עוד מים בהדרגה.
  • 3 לכסות בניילון נצמד ולהניח לתפוח כשעה.
  • 4 לאחר שעה להוסיף לבצק עוד 5 כפות שמן זית ולתפוח עליו קלות (לא לערבב). להתפיח שוב כעשרים דקות.
  • 5 לחמם תנור ל- 220 מעלות.
  • 6 לערבב יחד את כל חומרי המילוי.
  • 7 ליצור כדורים בגודל הרצוי, לשטח אותם על משטח עבודה משומן ולמלא במילוי (לסגור את הבצק בצורת כדור).
  • 8 לסדר בתבנית אפייה במרחק מה זה מזה (הלחמניות תופחות).
  • 9 לטרוף חלבון ביצה ולמרוח בנדיבות על כל לחמניה, לפזר מעל שומשום.
  • 10 להכניס לתנור ל- 40-45 דקות.
  • 11 בתיאבון...
טיפ למתכון
להגיש חם עם מז`טים של גבינות וסלט ירקות עשיר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 12.7% 14.8% 71.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב