דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כתר פבלובה פירות יער - מלכת החג
קינוח רושם שהוא פשוט הצגה
  • הכנת הפבלובה:
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 120 מעלות. בנוסף, משרטטים על גבי נייר אפייה עיגול בקוטר הרצוי (שלי בקוטר 20 ס"מ) ומניחים בתבנית האפייה.
  • 2 לתוך קערה מוסיפים את החלבונים והסוכר, ומניחים אותה מעל סיר עם מים רותחים (בן-מארי). טורפים מדי פעם עם מטרפה עד שהסוכר נמס (ניתן לבדוק עם האצבעות שאין גרגירי סוכר). מעבירים לקערת מיקסר נקייה עם בלון הקצפה ומקציפים למשך כ- 8-9 דקות.
  • 3 מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את החומץ והקורנפלור, ומקציפים עוד כדקה במהירות נמוכה. המרנג צריך להיות יציב, לבן ומבריק. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים את הצורה הרצויה.
  • 4 מכניסים לתנור, מנמיכים לחום 100 מעלות, אופים כשעתיים, מכבים את התנור ומשאירים לצינון את הפבלובה בתוכו.
  • הכנת הקרם, קולי פירות היער והרכבת המנה:
  • 1 מקציפים יחד את כל מרכיבי הקרם עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 2 בסיר קטן על הגז מניחים את כל מרכיבי קולי פירות היער ומבשלים על להבה נמוכה למשך כ- 5 דקות עד להסמכת הרוטב.
  • 3 הרכבת המנה (רצוי סמוך למועד ההגשה, כלומר להכין הכל מראש ורק להרכיב לפני): מזלפים את הקצפת מעל המרנג, ומעליה לזלף מקולי פירות היער. מתקבלת עוגת כתר פבלובה פירות יער מושלמת - תיהנו מכל ביס!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר ושקיות זילוף.

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 22.1% 5% 70.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב