דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פסטה מוקרמת קלה להכנה
בא לכם פשטידת פסטה לארוחת הערב?
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה ומסננים.
  • 2 ממיסים מעט את החמאה בסיר סוטאז` רחב, מוסיפים את השמנת ובערך כוס ממי בישול הפסטה, ולאחר מכן גם את התבלינים.
  • 3 כשהרוטב מצטמצם מוסיפים את הפסטה לסיר ומבשלים למשך כ- 10 דקות על אש נמוכה.
  • 4 מעבירים את הפסטה אל תבנית 30×20 ס"מ, מוסיפים את הבולגרית המגורדת ומערבבים קלות.
  • 5 מפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת, מכסים בנייר כסף וממתינים כמה דקות שהגבינה תימס מהחום של הפסטה. בינתיים, מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות (גוף חימום עליון בלבד).
  • 6 כשהגבינה נמסה מעט אופים בשלב הכי גבוה בתנור החם למשך כ- 10 דקות או עד שהגבינה מזהיבה. מתקבלת פשטידת פסטה מוקרמת קלה להכנה וטעימה בטירוף!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב, תבנית 30×20 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 26.5% 21.3% 50.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב