דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת פסטה מוקרמת קלה להכנה
פשטידת פסטה מוקרמת קלה להכנה
פשטידת פסטה מוקרמת קלה להכנה
בא לכם פשטידת פסטה לארוחת הערב?

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה ומסננים.
  • 2 ממיסים מעט את החמאה בסיר סוטאז` רחב, מוסיפים את השמנת ובערך כוס ממי בישול הפסטה, ולאחר מכן גם את התבלינים.
  • 3 כשהרוטב מצטמצם מוסיפים את הפסטה לסיר ומבשלים למשך כ- 10 דקות על אש נמוכה.
  • 4 מעבירים את הפסטה אל תבנית 30×20 ס"מ, מוסיפים את הבולגרית המגורדת ומערבבים קלות.
  • 5 מפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת, מכסים בנייר כסף וממתינים כמה דקות שהגבינה תימס מהחום של הפסטה. בינתיים, מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות (גוף חימום עליון בלבד).
  • 6 כשהגבינה נמסה מעט אופים בשלב הכי גבוה בתנור החם למשך כ- 10 דקות או עד שהגבינה מזהיבה. מתקבלת פשטידת פסטה מוקרמת קלה להכנה וטעימה בטירוף!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב, תבנית 30×20 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של סתיו!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)282287
חלבונים (גרם)11.28 11.5
פחמימות (גרם)2728
מתוכן סוכרים (גרם)1.5 1.53
שומנים (גרם)14.02 14.29
מתוכם שומן רווי (גרם)4.99 5.08
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.240.25
כולסטרול (מ"ג)40.03 40.8
נתרן (מ"ג)550.51561.03
סיבים תזונתיים (גרם)0.67 0.68
מים (גרם)0.020.02
ויטמין A (מק"ג)00
ויטמין B (מק"ג)1.961.99
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.070.07
ויטמין C (מ"ג)0.020.02
סידן (מ"ג)226.93231.27
ברזל (מ"ג)0.020.02
מגנזיום (מ"ג)0.230.24
זרחן (מ"ג)0.330.34
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.390.39
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 26.5% 21.3% 50.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.