דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת פסטה עם גבינות
פשטידת פסטה עם גבינות
שילוב מנצח של פסטה וגבינות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפסטה כ- 3/4 בישול, מסננים מנוזלים ומתבלים במלח ופלפל.
  • 2 מערבבים את כל הגבינות יחד וחצי מהכמות שומרים בצד.
  • 3 טורפים במטרפה ידנית את הביצים והחלב יחד. מוסיפים חצי מכמות הגבינות, היוגורט, הבזיליקום, הזיתים, התירס והקמח התופח, ומערבבים.
  • 4 משמנים תבנית ומכסים את התחתית בפסטה. יוצקים על הפסטה את תערובת הביצים והגבינות ומעל מפזרים את חצי מתערובת הגבינות ששמרנו בצד.
  • 5 מפזרים מעל הגבינות את האורגנו, ואופים בחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה עד להזהבה מלמעלה.
  • 6 הרי לכם פשטידת פסטה עם גבינות נהדרת שמתאימה לשבועות ולארוחת הערב. בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מחרס לפשטידות בקוטר 26 ס"מ.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)270186
חלבונים (גרם)18.2 12.5
פחמימות (גרם)2819
מתוכן סוכרים (גרם)0.1 0.07
שומנים (גרם)9.5 6.52
מתוכם שומן רווי (גרם)4.77 3.28
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)103.45 71.07
נתרן (מ"ג)493.72339.2
סיבים תזונתיים (גרם)1.11 0.76
מים (גרם)18.4412.67
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)40.7327.98
ויטמין B (מ"ג)0.570.39
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.350.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.428.53
ויטמין B12 (מק"ג)0.20.14
ויטמין C (מ"ג)0.40.28
ויטמין D (מק"ג)0.460.32
ויטמין E (מ"ג)0.310.21
ויטמין K (מק"ג)5,1873,564
סידן (מ"ג)294.81202.54
ברזל (מ"ג)0.60.41
מגנזיום (מ"ג)10.77.35
זרחן (מ"ג)46.3431.84
אבץ (מ"ג)0.320.22
אשלגן (מ"ג)41.2528.34
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.460.31
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.360.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.830.57
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.780.53

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 16.8% 32.1% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.