דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פסטה עם גבינות
שילוב מנצח של פסטה וגבינות
  • 1 מבשלים את הפסטה כ- 3/4 בישול, מסננים מנוזלים ומתבלים במלח ופלפל.
  • 2 מערבבים את כל הגבינות יחד וחצי מהכמות שומרים בצד.
  • 3 טורפים במטרפה ידנית את הביצים והחלב יחד. מוסיפים חצי מכמות הגבינות, היוגורט, הבזיליקום, הזיתים, התירס והקמח התופח, ומערבבים.
  • 4 משמנים תבנית ומכסים את התחתית בפסטה. יוצקים על הפסטה את תערובת הביצים והגבינות ומעל מפזרים את חצי מתערובת הגבינות ששמרנו בצד.
  • 5 מפזרים מעל הגבינות את האורגנו, ואופים בחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה עד להזהבה מלמעלה.
  • 6 הרי לכם פשטידת פסטה עם גבינות נהדרת שמתאימה לשבועות ולארוחת הערב. בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מחרס לפשטידות בקוטר 26 ס"מ.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 16.8% 32.1% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב