דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים פרווה
עוגת ביסקוויטים בשני צבעים
  • 1 בקערה אחת מקציפים את הקצפת הצמחית, מוסיפים את הסוכר (רק אם היא אינה ממותקת) ופודינג הוניל. בקערה נוספת מקציפים את הקצפת הצמחית, מוסיפים את הסוכר (רק אם היא אינה ממותקת) ואבקת הקקאו. בשלב זה עדיף לטעום ולהוסיף סוכר לפי הטעם.
  • 2 לטבול את הביסקוויטים בנס קפה המהול במים. להניח בצורה מסודרת בתבנית מלבנית 20X30, להבריש את הפתיבר בריבה המדוללת במים החמים.
  • 3 להעביר את אחת מתערובות הקצפת, להניח שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים, שוב להבריש בריבה, להעביר את תערובת הקצפת השנייה ולכסות בביסקוויטים.
  • 4 לקשט בסירופ השוקולד והסוכריות הצבעוניות, לכסות בניילון נצמד ולהשהות במקרר.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 20X30.

עוגה זו מיועדת לשומרי חלבי-בשרי ולאלו שלא מתחשק להם קינוח חלבי אלא פרווה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 20% 4% 75.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב