דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (כ- 25 מנות (כדור גדול))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינות ושוקולד בצורת כדור
כדור גבינות עם פתיבר ושוקולד
  • 1 שכבת הביסקוויטים הראשונה: להרטיב את הביסקוויטים בחלב הקר ולרפד את כל הקערה (קערת זכוכית עגולה ועמוקה) מצידה הפנימי.
  • 2 קרם השמנת והגבינות: להקציף את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג הוניל, החלב, הסוכר ותמצית הוניל לקצף חזק. להוסיף את גבינת השמנת, הגבינה הלבנה והשמנת החמוצה, ולערבל קלות. לצקת 1/3 מהקרם לקערה.
  • 3 שכבת הביסקוויטים השנייה: להרטיב את הביסקוויטים בחלב הקר ולהניח על הקרם. כך לעשות פעמיים נוספות - לסיים עם ביסקוויטים כשכבה עליונה.
  • 4 לקרר למשך לילה שלם.
  • 5 ציפוי השוקולד: לשבור את השוקולד המריר לקוביות אל תוך קערה, ובינתיים להרתיח את השמנת המתוקה. למזוג את השמנת הרותחת על השוקולד ולאחר כחצי דקה לערבב למרקם חלק ואחיד. לצנן.
  • 6 להפוך את העוגה על צלחת רחבה, לזלף מעל (מהמרכז כלפי מטה) את ציפוי השוקולד ולפזר קוקוס מסביב לעוגה.
  • 7 לשמור במקרר.
  • 8 להתענג חיוך

ציוד נדרש: קערת זכוכית עגולה ועמוקה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 36% 10.2% 53.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב