מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (סה"כ 2 כיכרות (כ- 10 פרוסות מכל כיכר))
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
לחם זיתים שחורים
- 1 בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמחים ושיבולת השועל, הדבש, השמרים והמים, לשים 3 דקות, מוסיפים את המלח והשמן ולשים עוד 5 דקות. מכסים את הקערה בניילון ומתפיחים שעה וחצי.
- 2 על משטח מקומח היטב מחלקים את הבצק לשתי כיכרות. משטחים מעט בעזרת הידיים ומוסיפים את ממרח הזיתים (2 כפות לכל כיכר). לשים מעט כדי שהממרח יתפזר באופן שווה פחות או יותר בבצק.
- 3 יוצרים צורה של כיכר, מקמחים ומעבירים אל תבנית לחם משומנת ומקומחת, או מניחים על גבי מגש מרופד בנייר אפייה. מתפיחים כשעה.
- 4 אופים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות במשך 10 דקות, מנמיכים את חום התנור ל- 180 מעלות ואופים עוד 20-25 דקות.
- 5 מוציאים את הלחם על רשת צינון וממתינים חצי שעה לפני שפורסים.
- 6 הרי לכם לחם זיתים טעים ביותר - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: שתי תבניות לחם.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.5% |
8.6% |
11.4% |
76.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב