דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 גרם לכל המתכון

  • אשכולית - 20 גרם
    צהובה וחתוכה דק - לקישוט
  • VINCEN` THEO BUBBLE - 60 מ"ל
  • VAN GOGH PINEAPPLE - 20 מ"ל
  • סאוור - 10 מ"ל
    מיץ לימון סחוט טרי ומי סוכר
  • קוביות קרח - 4 יחידות
  • שוופס RUSSCHIAN - 30 מ"ל

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
Bubble Gum Cocktail
קוקטייל מטריף חושים
  • מוזגים את שני סוגי הוודקה מעל גבי 4 קוביות קרח לכוס צרה וארוכה, מוסיפים את הסאוור וסוגרים עם השוופס (להשתמש עם שוופס Russchuan).
טיפ למתכון
הצעת הגשה: לקשט עם אשכולית צהובה חתוכה דק ולהניח בתוך הכוס.

הערך התזונתי לא כולל את שני סוגי הוודקה, השוופס והסאוור. הכנת סאוור: 3/4 בקבוק מיץ לימון סחוט טרי + 1/4 בקבוק מי סוכר (1 ק"ג סוכר על 1 ליטר מים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.7% 1% 6.7% 81.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב