דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 31 גרם למנה\יחידה (15-20 עוגיות קוקוס כשרות לפסח)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות קוקוס של פסח
עוגיות קוקוס לפסח טעימות ביותר, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 להקציף מעט את החלבונים במיקסר במהירות גבוהה ולהוסיף את אבקת הסוכר (או הסוכר) בהדרגה עד לקבלת קצף יציב מאוד.
  • 3 להוסיף את הקוקוס בהדרגה ולקפל לתוך התערובת באמצעות מרית (תנועות קיפול על מנת שלא לשבור את הקצפת שצריכה להישאר יציבה).
  • 4 לרפד תבנית גדולה של תנור בנייר אפייה, לרסס מעט שמן (לא חובה אך רצוי) ולהניח כף מהתערובת במרווחים של 3 ס"מ על מנת שלא יידבק (מומלץ לעשות זאת עם שקית זילוף וצנתר אפייה רחב ולשים במנג`טים).
  • 5 להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ- 10 דקות או עד שמזהיב (זהירות לא לשרוף את העוגיות).
  • 6 להוציא מהתנור, לקרר ולהפריד את העוגיות מהתבנית.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 33% 9% 49.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב